Stud-Life

Posted on August 21, 2009

0


sigla_Stud-Life2

In loc sa scriu acest post, as prefera ca definirea unui lucru prin el insusi sa nu fie o greseala logica. As vrea sa spun: Stud-Life e Stud-Life-si toti sa inteleaga exact ce e  Stud-life!

La inceput a fost ideea… Nu exista stud-life, hai sa facem Stud-Life! Adica: sa cream un spatiu in care studentii sa se poata exprima artistic, profesional, personal, un spatiu care sa-i adune si sa-i determine sa fie buni. Astfel, a aparut un site- http://www.stud-life.ro si o revista, Stud-Life. Nici o alta revista nu mai este atat de deschisa si de flexibila initiativelor studentesti. Nici o alta revista nu are in paginile ei mai putina publicitate decat Stud-Life. Nici o alta revista nu mai are un redactor sef peste o redactie ce isi schimba componenta cu fiecare numar pentru a da cator mai multi studenti posibilitatea sa scrie.Asta spune multe!

Membrii Stud-Life sunt voluntari. IT-isti, Jurnalisti, DTP-isti, HR, Distributie, PR & Events, etc. Buna desfasurare a lucrurilor la revista este asigurata de ownerul Bogdan C. Nu se poate fara!

Descoperiti Stud-Life! Aveti idei: contactati departamentele revistei. Gasiti toate detaliile pe site-ul: http://www.stud-life.ro.

Tagged:
Posted in: Uncategorized