Recomandare

Posted on August 14, 2009

0


Sub specificatia – Knowledge sharing communities-, Toolbox for HR (http://hr.toolbox.com) este de departe cel mai complex proiect de tip comunitate online dedicat specialistilor HR dar si, la un anumit nivel, tuturor celor pasionati de acest domeniu. Un aspect deosebit de important este diversitatea culturala a membrilor comunitatii. O intrebare postata poate primi raspuns de la un manager din S.U.A, Japonia, Germania, etc. Astfel, experienta unora intalneste practicile si cunostintele altora, toate sub un limbaj profesionist, pedagogic-didactic. Paleta de communities ce acopera principalele domenii ale HR-ului este impresionanta.

Am testat solidaritatea membrilor comunitatii si disponibilitatea acestora de a oferi sfaturi, exemple, solutii. Nu le-am putut aplica pentru ca pozitia si contextul in care ma aflam nu imi permiteau acest lucru, insa au reprezentat intotdeauna puncte de vedere demne de luat in seama prin racordarea lor la teoria din domeniu.

Desi nivelul celor dezbatute este specific unei experiente bogate in domeniul Resurselor Umane, lectura postarilor si urmarirea rationamentelor din spatele acestora nu poate fi decat stimulatoare.

Recomand comunitatile Toolbox for HR!

Posted in: Blitz